Terug- en vooruitblik Wij van Wijnen

Begin februari 2019. Iedereen dry-januari goed doorstaan? Nou wij niet ;-)

Terugkijkend op de feestelijkheden moeten we onszelf weer een halt toeroepen want het is allemaal veel te lekker. En dan merken we dat onze broeken strakker beginnen te zitten. 

 

Nou troost jezelf, daar hebben we allemaal last van.

 

Maar wat een jaar was 2018 voor Wij van Wijnen. 

Ik wil beginnen met alle relaties te bedanken die hebben mee geholpen met de groei in 2018. Top. 

 

We hebben een druk en energiek jaar achter de rug. Maar wat hebben we lekkere wijnen geproefd. Even een (kleine) impressie van wat er zoal voorbij is gekomen, 

-Een uitbreiding van ons assortiment met bijv. 2 wijnhuizen (met 13 soorten wijn), chocolade, pindarotsjes, sneeuwamandelen, cashewnoten. 

-We hebben vele feesten en proeverijen mogen verzorgen van uitstekende wijnen. Van huiskamerconcerten tot proeverijen voor 35 personen hebben de revu gepasseerd.

-In 2018 hebben Stefan en Kevin een wijncursus SDEN 2 gevolgd. 

-In april van 2018 hebben we de grootste wijnbeurs van Italië bezocht, de Vinitaly. Echt een geniale belevenis om zoveel specialisme en passie op één plek te zien. We hebben al onze wijnhuizen persoonlijk bezocht in Italië. Ook hier hechten wij waarde aan om een persoonlijke band met onze wijnhuizen te hebben. 

-Verder zijn we een zeer prettige samenwerking aangegaan met Plattelands restaurant Op de Deel in Zuidwolde(dr). Ook hier kunnen de gasten genieten van onze wijnen. De combinaties met de gerechten zijn uniek. Een aanbeveling waard om de kwaliteiten van chefkok Ronnie en gastvrouw Lianne te proeven. Vergeet dan niet een wijntje van Wij van Wijnen erbij te nuttigen ;-)

-Daarnaast hebben we meerdere unieke avonden gehad bij Laccio te Zwolle. Voor de liefhebber van Italiaanse schoenen en Italiaanse wijn gaat het hartje hier sneller kloppen. Een select assortiment wijn van Wij van Wijnen is ook bij Laccio verkrijgbaar.

-We mogen ook niet vergeten dat ook Texel kennis heeft gemaakt met de Italiaanse Spumante. Op de bruiloft van Stefan en Sanne is er geproost met een spumante van grote klasse. Uiteraard uit het assortiment van Wij van Wijnen.

-En de laatste maanden van het jaar super druk geweest met alle geschenkverpakkingen. Wat was het dynamisch en tof om te doen maar zeker ook hectisch. Mooi om te ervaren dat we vele terugkerende (zakelijke) relaties weer mochten helpen.

 

Ik kan nog wel uren doorgaan maar wat gaat Wij van Wijnen in 2019 allemaal doen?

 

Eind januari zijn we begonnen met SDEN 3. Doel is om eind van het jaar het Wijnbrevet op zak te hebben. Daarnaast willen we ons assortiment gaan uitbreiden en we willen onze nieuwe website lanceren met hierin jouw eigen wijnaccount. 

In maart 2019 gaan we naar de grootste wijnbeurs van de wereld. Jawel je leest het goed. Dit is de Prowein in Dusseldorf. 

In april 2019 gaan we wederom naar Italië en bezoeken we ook de Vinitaly. Daarnaast staat er in juli een wijnreisje op de planning om ons assortiment te vernieuwen of uit te breiden. 

De eerste proeverijen en feestelijkheden staan ook alweer in de agenda. Wil je weten wat we voor jouw gelegenheid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

 

Ook in 2019 doen zal Wij van Wijnen zijn stinkende best weer voor jullie gaan doen. 

Exclusieve wijnen met een unieke service is waar Wij van Wijnen voor staat.

 

Hebben jullie leuke ideeën of zien jullie graag iets toegevoegd aan ons assortiment? Nou dat horen wij dan graag. Graag mailen naar info@wijvanwijnen.nl en wij gaan er mee aan de slag.

 

Wij van Wijnen wil jullie maandelijks op de hoogte houden van de ontwikkelingen middels een leuke nieuwsbrief. Nee geen wollige nieuwsbrief waar je niet op zit te wachten. Hier houden we zelf ook niet van namelijk. Het kan ook zijn dat we een maand overslaan, dan hebben we gewoon niets te melden.

 

Een wijngroet van Stefan & Kevin

Reactie schrijven

Commentaren: 0