Prowein 2019

Nou daar gaan we dan 17 maart 2019. PROWEIN 2019!

De tickets zijn geregeld voor Prowein 2019. De grootste wijnbeurs van de wereld zoals ze zelf zeggen. 

Maar wat gaan we daar allemaal doen? Nou dat vragen we onszelf ook af. Het is namelijk zoooooooooooo vreselijk groot. 

Dus een gedegen plan kan niet uitblijven. Wat? Dat is zelfs bittere noodzaak. Ik weet zeker dat als je daar zonder strijdplan naartoe gaat dat je zo dusdanig overrompeld bent door al het wijngeweld dat je zonder resultaat naar huis gaat. Nou ja zonder resultaat is wellicht wat teveel gezegd, je gaat waarschijnlijk in beschonken toestand naar huis. Ook niet erg als je een leuke dag hebt gehad maar niet echt effectief.

 

Wij willen wel wat meer dan dat. Wat gaan we allemaal doen?

Er staan 2 afspraken gepland met wijnhuizen waar we al wijn van verkopen. Deze eigenaren hebben wij uiteraard eerder getroffen in hun eigen Cantina in Italië.

Dus dat zal een leuk weerzien worden. Wij zijn benieuwd naar de plannen voor de komende jaren en of wij nog een een mooi nieuw product kunnen gaan verwachten. 

Daarnaast gaan wij op zoek naar wijnhuizen welke wij in april tijdens onze roadtrip willen gaan bezoeken. Dus alvast even voorproeven en kijken of het een welkome aanvulling voor ons assortiment kan zijn. De roadtrip April 2019 zal in een latere blog uitgebreid beschreven worden dus check vaak deze pagina.

Uiteraard gaan we ook heel heel heel veel proeven op de Prowein 2019. Jazeker, dan gaan we proberen om alle recente onderdelen uit onze opleiding SDEN 3 in de praktijk te brengen.

 

Uiteraard zal ik na ons bezoek aan de Prowein 2019 een uitgebreid verslag geven van onze ervaringen.

 

Een vrolijke wijngroet,

 

Kevin Graafland | Wij van Wijnen

Reactie schrijven

Commentaren: 0