Genieten op z'n Italiaans!

 

Sinds het bestaan van Wij van Wijnen, genieten wij, Herman en Janny Schinkel, van deze heerlijke, oorspronkelijke wijnen van de Italiaanse wijnboeren, die Kevin en Stefan hebben uitgezocht, bezocht en vanwaar zij de wijn importeren.

 

Na een hele gezellige wijnproefavond bij ons thuis hebben wij meerdere wijnen in onze wijnkast staan en werden we meerdere malen verrast en verwonderd door de fijne smaken.

 

Wij nemen Wij van Wijnen over en zetten de import en verkoop van de wijnen voort met de volle overtuiging van de kwaliteit van deze, vaak ook biologische Italiaanse wijnen.

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens!

 

Herman en Janny 

 

 

 

De oorsprong van het bedrijf....... 

 

Dat u met name Italiaanse wijnen tegenkomt in onze webshop is geen toeval. Al vele jaren op rij is Italië dé vakantiebestemming voor ons en onze gezinnen en dit lijkt ook niet te gaan veranderen! Wat een schitterend land is dit, oneindig veel mooie plekken die allemaal iets unieks te bieden hebben. Wij zijn in Italië in ieder geval nog lang niet uitgekeken!

 

Dat unieke zit niet alleen in de prachtige gebouwen en adembenemende uitzichten maar zeker ook in de wijnen. Italië biedt een scala aan wereldberoemde wijnen die wij graag stuk voor stuk willen ontdekken.

 

Het begon voor ons met de wijnen van Poderi dei Colli, een wijnhuis uit De Marken (Le Marche), tijdens de vakanties een zeer geliefd adresje voor het proeven van al hun heerlijke wijnen. In 2013 heeft Poderi dei Colli zelfs alle wijnen geleverd (en dat waren er heel wat ;-)) voor de bruiloft van Kevin en Priscilla die in Le Marche zijn getrouwd. 

 

Doordat veel Nederlanders naar midden- en zuid-Italië reizen per vliegtuig is het een grote uitdaging om al die lekkere wijnen mee te nemen. Vandaar ons idee om die unieke wijnen zelf naar Nederland te importeren, in 2016 zijn wij hiermee begonnen en dat bleek direct een succes. Tijd dus om onze dromen werkelijkheid te laten worden!

 

Zoals eerder in dit stukje geschreven worden er in Italië vele goede wijnen geproduceerd, ons doel is dat u net zo kunt genieten zoals wij dat doen door de allerlekkerste wijnen naar Nederland te halen en u deze voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden. 

 

Wij werken niet met een groothandel maar importeren zelf alle wijnen die wij verkopen, alle wijnhuizen bezoeken wij en staan tussen de wijnstokken. Dit gaat ook al buiten de vakanties om, om nog gerichter te kunnen zoeken. Én hoe vervelend ook… óók het proeven op locatie moeten we zelf doen! ;-)

 

Nieuwsgierig geworden naar onze wijnen, of liever eerst meer informatie? Laat het ons weten!

 

Ciao! Kevin & Stefan