Negroamaro Hipster Ferro 13
Een complexe wijn met een gevarieerd boeket. Rood fruit, blauwe bessen, peper en kruiden. De smaak is intens maar nog steeds aangenaam toegankelijk. De druiven groeien aan de kust van Salento ten zuiden van Brindisi, in de hak van Italië (Pu ... (meer lezen)
vanaf € 9,99
Pinot Grigio The Lady Ferro 13
Een mooie frisse verschijning met aroma`s van peer, limoen en appel en subtiele tonen van bloesem en citrus. Voelt fijn en elegant aan in de mond en heeft een uitgebalanceerde zuurgraad. Heerlijk bij gegrilde zalm of gewokte groenten en gekr ... (meer lezen)
vanaf € 9,99
Sangiovese Hacker Ferro 13
De Sangiovese druiven van deze karakteristieke wijn groeien in het hart van Toscane op de heuvels van Greve in Chianti, op 300 meter boven de zeespiegel. De druiven worden laat in september geoogst. Een wijn met een mooie structuur en een st ... (meer lezen)
vanaf € 11,99
Sauvignon Blanc Hashtag Ferro 13
De druiven voor deze verfijnde Sauvignon Blanc worden vroeg in september geoogst in de heuvels van Veneto-oost. Deze wijn wordt gewaardeerd door zijn verfrissende karakter en minerale smaak. In de neus de geur van witte bloemen met een onder ... (meer lezen)
vanaf € 11,99